Possustraganoff

Paista porsaansuikaleet ja sipuli öljyssä, mausta grillimausteella, suolalla ja pippurilla.

Lisää vehnäjauhot ja lisää vesi kun jauhot on kuullotettu.

Lisää ketsuppi, ranskankerma ja cocktail kurkut pilkottuna.

tarjoile perunan kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ammumariu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiporsas maustamaton lihasuikale (Hk), annos 200g69g137kcal13.7g0g8.9g0g
Vesi51g0kcal0g0g0g0g
Creme Fraiche Milbona 30% Lidl6.4g19kcal0.1g0.2g1.9g0g
Ketsuppi ilman lisättyä sokeria, Felix9g4.6kcal0.1g0.9g0g0g
Sipuli 9g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Coctailkurkku, Pirkka2.6g0.7kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.4g12kcal0.3g2.4g0g0.1g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g5.1g46kcal0g0g5.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g444kcal28.6g8.2g31.8g0.6g
Valittu annoskoko156g222kcal14.3g4.1g15.9g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g111kcal7.2g2.1g8g0.2g
Arvot/100g100g142kcal9.2g2.6g10.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236832