Kasvissosekeitto

Keitä kuoritut kasvikset ja soseuta sosemyllyllä, lisää kerma ja voi kuumenna.

Mausta muskotilla, pippurilla, suolalla, pers
iljalla, voit käytää myös rakunaa, korianteria yms. yrttejä maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 290 grammaa

Ipatzu59
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 54g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 41g13kcal0.3g2.2g0.1g1g
Sipuli (kuorittu)9g2.4kcal0.1g0.4g0g0.2g
Purjosipuli 14g3.1kcal0.2g0.3g0g0.3g
Peruna, vanha, kuorittu 16g12kcal0.3g2.5g0g0.2g
Kevytkerma18g22kcal0.6g0.8g1.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g2.7g20kcal0g0g2.2g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow1.2g3kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl1.3g1kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g153kcal3.4g12.8g8.6g3.4g
Valittu annoskoko156g76kcal1.7g6.4g4.3g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g38kcal0.9g3.2g2.2g0.9g
Arvot/100g100g49kcal1.1g4.1g2.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=236943