Kukkakaaligratiini

2 kpl kukkakaalia (yht. 900 g)
1 dl vettä
1 prk Kavli kevyt kinkkusulatejuusto 3 %
1 tl suolaa
1/2 tl valkopippuria
1/2 tl muskottipähkinää
3 viipaletta Ingman Aamuinen juustoa 11 %

Höyrytä kukkakaalipaloja n. 15 min (voit myös keittää n. 10 min).

Valmista kastike eli lisää kiehuvaan veteen kinkkusulatejuusto ja mausteet, anna hautua kunnes juusto on sulanut.

Laita kukkakaalinkukinnot vuokaan, kaada kastike päälle.

Lisää päällimmäiseksi pilkotut juustoviipaleet.

Kypsennä paistosta uunissa 200 asteessa noin 20-30 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 315 grammaa

Hannat
AineksetMääräEnergiaPHRK
Aamuinen sulatejuusto (Ingman 11%)7.4g15kcal1.7g0.1g0.8g0g
Kavli Kevytjuusto Kinkku 3%25g27kcal4.5g0.7g0.7g0g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Kukkakaali112g22kcal2g2.5g0.2g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g128kcal16.4g6.6g3.4g5.2g
Valittu annoskoko156g64kcal8.2g3.3g1.7g2.6g
Annoskoko puolitettuna78g32kcal4.1g1.7g0.9g1.3g
Arvot/100g100g41kcal5.2g2.1g1.1g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=23837