Porkkanakakku

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää kuivat aineet ja öljy vaahtoon.

Lisää viimeisenä porkkanaraaste.

Paista pohjaa uunissa 175 asteessa 30 min.
Sekoita kuorrutteen aineet keskenään (tuorejuusto, tomusokeri, vaniljasokeri) ja levitä seos jäähtyneen kakun päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 87 grammaa

Tulppaani8
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 25g103kcal0g25.4g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 18g23kcal2g0g1.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 15g50kcal1.5g10.2g0.2g0.5g
Vehnälese 1.5g3.4kcal0.2g0.2g0.1g0.6g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.5g5.4kcal0.1g1.2g0.1g0g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g134kcal0g0g14.9g0g
Porkkanaraaste 200g45g12kcal0.3g2.4g0.1g1.1g
Tomusokeri 1dl=60g11g45kcal0g11.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.4kcal0g0.6g0g0g
Tuorejuusto-kasvirasvaa, rasvaa 24-30 % 22g65kcal2.5g0.7g5.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g894kcal13.2g105.8g45.6g4.4g
Valittu annoskoko156g447kcal6.6g52.9g22.8g2.2g
Annoskoko puolitettuna78g224kcal3.3g26.5g11.4g1.1g
Arvot/100g100g286kcal4.2g33.9g14.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=239696