Nizzan lohisalaatti

Sekoita kastikkeen ainekset keskenään.

Keitä papuja pienessä määrässä vettä, valuta ja sekoita joukkoon hieman salaatinkastiketta.

Paista lohiviipaleet pannulla nopeasti niin, että ne saavat kauniin värin.

Kuori ja viipaloi perunat.

Asettele vadille revityt salaatinlehdet ja nosta päälle pavut, perunat, viipaloidut tomaatit ja sipulirenkaat sekä pilkotut kurkut.

Koristele salaatti lohiviipaleilla, munalohkoilla ja oliiveilla.

Valuta päälle loput kastikkeesta

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 482 grammaa

Memppu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Papu, vihreä (Findus), annos 100g16g3.6kcal0.4g0.4g0g0g
Kylmäsavukirjolohi (Apetit)24g44kcal4.6g0g2.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g24g15kcal0.4g3.2g0g0.2g
Jääsalaatti (pussissa) (Järvikylä), annos 50g20g2.2kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g37g7.4kcal0.2g1.4g0.1g0.5g
Kurkku 8.1g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 3.2g6.4kcal0g0.1g0.6g0.1g
Kananmuna, keitetty 18g25kcal2.2g0.1g1.8g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)1.2g0.2kcal0g0.1g0g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Oliiviöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g270kcal16g11.4g17.2g2.2g
Valittu annoskoko156g135kcal8g5.7g8.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g68kcal4g2.9g4.3g0.6g
Arvot/100g100g87kcal5.1g3.7g5.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242308