V-toimintapuuro

Kuivahedelmät pilkotaan saksilla, pellavarouhe lisätään ja liotetaan yön yli. kuumennetaan ja lisätään kaurahitaleet.

Annetaan hautua hiljakseen .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 165 grammaa

Paksumanta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi118g0kcal0g0g0g0g
Pellavansiemenrouhe,Risetti3.6g18kcal0.9g1.2g1g1g
Aprikoosi, kuivattu 5.9g13kcal0.3g2.6g0g0.4g
Luumu kivetön 3.6g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Viikuna, kuivattu, yksi kappale(15g)7.1g14kcal0.2g2.9g0.1g0.7g
Kaurahiutaleet, tavalliset (Elovena, Aamunhyvä ym.) 40 g, 1 dl14g48kcal2g8g1g1.6g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%3.6g8.9kcal0.5g0.4g0.2g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g207kcal7.8g30.8g4.6g11g
Valittu annoskoko156g103kcal3.9g15.4g2.3g5.5g
Annoskoko puolitettuna78g52kcal2g7.7g1.2g2.8g
Arvot/100g100g66kcal2.5g9.8g1.5g3.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=242720