Mansikka-mannapuuro

1 l vettä + mehua
1 l mansikoita
½-1 dl sokeria
½-1 tl mineraalisuolaa (Pan)
2½ dl Myllyn Paras Mannasuurimoita tai Kauramannasuurimoita

Valmista laimennettu mehu seuraavasti: esim.

vettä n. 7 dl + mehua n. 3 dl, tarkista sopiva voimakkuus ja kiehauta mehu kattilassa.

Lisää mansikat, sokeria (määrään vaikuttaa mehun voimakkuus ja makeus), hiven suolaa ja mannasuurimot vatkaten sekaan.

Anna kypsyä hiljalleen n. 10 min välillä sekoittaen.

Tarjoile kuumana tai kylmänä.

Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 153 grammaa

Xedra
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mehu, mehujuoma 85g39kcal0g9.4g0g0.1g
Mansikka 43g20kcal0.2g3.6g0.1g0.8g
Sokeri 6.8g28kcal0g6.8g0g0g
Mannasuurimo 21g68kcal2.2g13.6g0.2g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g308kcal4.8g66.8g0.6g3.2g
Valittu annoskoko156g154kcal2.4g33.4g0.3g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g77kcal1.2g16.7g0.2g0.8g
Arvot/100g100g99kcal1.5g21.4g0.2g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243970