KARPPILEIPÄ

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Liuota hiiva veteen ja sekoita kananmunat ja lisää veteen.

Lisää kuivat aineet ja vaivaa taikinaksi, Paista 200* asteessa n. tunti.

Ohjeessta tulee yksi vuokaleipä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 43 grammaa

Kuronen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi48g0kcal0g0g0g0g
Gluteenijauho (seitanjauho) (Vantastic foods), annos 50g36g142kcal29.2g2.5g1.4g0g
Sämpyläjauho, vehnäjauho, ruisjauho, vehnärouhe 13g42kcal1.4g7.8g0.3g0.7g
Auringonkukansiemeniä, kuorittuja (Risetti), annos 500g12g68kcal2.7g2.3g6g0.7g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 7.8g25kcal2.3g0.5g1.6g2.4g
Kananmuna kuoreton 26g38kcal3.3g0.1g2.7g0g
Ruokaöljy keskiarvo 6.5g57kcal0g0g6.5g0g
Hiiva, 50g4.8g2.9kcal0.6g0.1g0g0g
Ruokasuola jodioitu 1.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g749kcal79g26.6g37g7.6g
Valittu annoskoko156g375kcal39.5g13.3g18.5g3.8g
Annoskoko puolitettuna78g187kcal19.8g6.7g9.3g1.9g
Arvot/100g100g240kcal25.3g8.5g11.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245533