Makkara-juurespata

Kuori juurekset ja suikaloi.

Paista pekoni kuumalla pannulla, sen jälkeen kieräytä juurekset pekonin rasvassa ja lopuksi makkarat.

Laita ainekset kiehuvaan veteen, mausta sitruunamehulla, mustapippurilla, suolalla.

Anna kypsyä hiljalleen kannen alla.

Hyvää, mutta ei kovin nopea ruoka.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 328 grammaa

Kaffee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali14g3kcal0.2g0.5g0g0.3g
Punajuuri 17g6.4kcal0.2g1.2g0g0.4g
Peruna, vanha, kuorittu 24g18kcal0.4g3.7g0g0.2g
Porkkana 14g4.7kcal0.1g0.8g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)4.8g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]8.1g27kcal1g0g3g0g
Lenkkimakkara, paistettu rasvassa 24g67kcal2.5g1.9g5.5g0g
Sitruuna kuorittu 1.4g0.6kcal0g0g0g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)1.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Vesi48g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g259kcal9.2g17.2g17g2.8g
Valittu annoskoko156g130kcal4.6g8.6g8.5g1.4g
Annoskoko puolitettuna78g65kcal2.3g4.3g4.3g0.7g
Arvot/100g100g83kcal2.9g5.5g5.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=249209