Tonnikalapannari

Pilko paprikat ja sipulit.

Raasta juustot.

Sekoita kaikki aineet sekaisin, laita seos uunipannulle, 200 C noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 39g56kcal4.9g0.1g4g0g
Oltermanni, perinteinen21g77kcal5.3g0g6.2g0g
Aurajuusto12g41kcal2.4g0g3.5g0g
Paprika punainen 12g3.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 12g3.6kcal0.1g0.6g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki29g23kcal3.7g0.6g0.6g0g
Psyllium husk (Lindroos), annos 4g0.4g0kcal0g0g0g0.3g
Tonnikala öljyssä 11g21kcal3g0g1g0g
Tonnikala ( chilikastikkeessa pirkka )11g15kcal1.4g0.7g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g485kcal42g5.8g32.2g1.6g
Valittu annoskoko156g242kcal21g2.9g16.1g0.8g
Annoskoko puolitettuna78g121kcal10.5g1.5g8.1g0.4g
Arvot/100g100g155kcal13.4g1.9g10.3g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250062