Porkkana-parsakaalikeitto

Kuori ja paloittele (pieniä /keskikokoisia 7kpl) ja laita kiehumaan veteen (1-1,5 litraa).

Lisää punaiset linssit (2dl) ja keitä noin 15 -20 min. Paloittele ison parsakaalin nuput ja lisää keittoon.

Keitä noin 5 min. Leikkaa joukkoon runsaasti persiljaa.

Mausta muskottipähkinällä.

Lopuksi soseuta keitto.

Voit lisätä myös kasivsöljyä lopuksi.

(Öljyä ei tavitse kuumentaa.)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 62g20kcal0.4g3.4g0.1g1.6g
Parsakaali brokkoli 52g18kcal2.4g1g0.2g1.3g
Punaisia linssejä (Gogreen), annos 100g41g142kcal10.3g24.4g0.9g4.5g
Persilja 1.6g0.5kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g362kcal26.2g57.6g2.4g15g
Valittu annoskoko156g181kcal13.1g28.8g1.2g7.5g
Annoskoko puolitettuna78g91kcal6.6g14.4g0.6g3.8g
Arvot/100g100g116kcal8.4g18.4g0.8g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=250549