Jumpen-naudanpaahtopaistisuikalekastike

Ruskista paahtopaistipannulla öljyssä, mausta myllystä mustapippurila, laita sekaan ruokakerma ja mausta vasikkanfondilla, hauduta riittävän kauan esim. 1 h, lisää lopuksi creme fraiche.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Jumpe70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paahtopaistisuikale naturell (Atria), annos 400g82g95kcal18.1g0g2.1g0g
Extra virgin oliiviöljy (Rainbow), annos 10g4.1g37kcal0g0g4.1g0g
Flora kevyt ruoka 7%41g35kcal0.4g1.9g2.9g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g4.1g6.6kcal0.4g1.3g0g0g
Creme fraiche, 8% rasvaa (Arla), annos 100g25g27kcal0.7g1.6g2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g401kcal39.2g9.6g22.2g0g
Valittu annoskoko156g200kcal19.6g4.8g11.1g0g
Annoskoko puolitettuna78g100kcal9.8g2.4g5.6g0g
Arvot/100g100g128kcal12.5g3.1g7.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251393