Kesäkurpitsa-pähkinäpaistos

Kesäkurpitsaa 2-3 kpl suikaloituna, soijarouhetta 2 dl, 1 dl punaisia linssejä, 1,2 dl hasselpähkinärouhetta, vettä 2-3 dl, kookosmaitoa 1 säilyketölkki, suolaa.

sekoita ainekset isossa uunivuoassa ja paista 175 asteessa noin 20 minuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 217 grammaa

Veraelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 93g17kcal0.5g2.3g0.4g0.6g
Hasselpähkinä 8g52kcal1.1g0.3g4.9g1.4g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g6.2g20kcal3.2g1.7g0g1g
Punainen linssi risenta 500g=6dl8.5g26kcal2.1g4.3g0.1g0.8g
Kookosmaito (Eldorado), annos 400g41g66kcal0.6g0.4g7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g359kcal15g18g24.8g7.6g
Valittu annoskoko156g180kcal7.5g9g12.4g3.8g
Annoskoko puolitettuna78g90kcal3.8g4.5g6.2g1.9g
Arvot/100g100g115kcal4.8g5.8g7.9g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=251994