Täysjyväsämpylä

Hiiva liotetaan veteen, lisätään mausteet.

Alustetaan taikinaan jauhot, lisätään loppupuolella pehmeä rasva.

220 astetta, noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Parsky
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 2.8g2.1kcal0.4g0g0g0.2g
Voi ingman5.7g41kcal0g0g4.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 57g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.7g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 1.4g5.5kcal0g1.4g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 30g102kcal3g20.7g0.4g1g
Myllärin sämpyläjauhoseos 1 dl = 70g59g198kcal7.1g39.1g1.4g4.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g697kcal21g122.4g12.8g12.2g
Valittu annoskoko156g348kcal10.5g61.2g6.4g6.1g
Annoskoko puolitettuna78g174kcal5.3g30.6g3.2g3.1g
Arvot/100g100g223kcal6.7g39.2g4.1g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253565