Kesäkurpitsa-juustokeitto

Kuumenna rasva kattilassa.

Laita kattilaan kuorineen kuutioidut kesäkurpitsat ja hienonnettu purjo, ja pehmennä.

- Lisää vesi, kanafondi ja sulatejuusto pieninä palasina.

Hauduta n. 10 min.

- Tee suurus sekoittamalla vehnäjauhot ja kerma, ja suurusta keitto.

- Mausta keitto basilikalla ja timjamilla, ja anna kiehua vielä muutaman minuuttin.

-Halutessasi soseuta!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 403 grammaa

Hile84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 58g11kcal0.3g1.5g0.2g0.4g
Purjosipuli 19g4.4kcal0.4g0.5g0g0.4g
Sulatejuusto, olympia perinteinen 20%10g24kcal1.5g0.3g1.9g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Kanafondi makutiiviste (Knorr), annos 29g2.8g1.7kcal0.1g0.2g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 58g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g4.8g5.8kcal0.2g0.2g0.5g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.9g6.6kcal0.2g1.4g0g0.1g
Voi 1.4g10kcal0g0g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g126kcal5.4g8.2g8g1.8g
Valittu annoskoko156g63kcal2.7g4.1g4g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g32kcal1.4g2.1g2g0.5g
Arvot/100g100g41kcal1.7g2.6g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=253977