Chili con Carne & Chorizo

Pilko sipuli.

Kulota sipuli pannulla siirrä pataan.

Paista jauheliha pannulla ja siirrä pataan.

Pilko chorizo-makkara ja pannulla ja siirrä pataan.

Pilko paprika ja chili ja lisää pataan.

Hienonna valkosipuli ja lisää muiden aineiden kanssa pataan.

Hauduta matalalla lämmöllä n. 45 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 345 grammaa

Xl8r
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha30g51kcal5.7g0g3g0g
Tomaattimurska 60g18kcal0.3g3.2g0.1g1.1g
Kidneypapu, suolaliemessä22g24kcal1.7g3.9g0.1g1.8g
Chili paprika punainen3.8g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Chorizo-paprika makkara (Dulano)11g50kcal2.5g0.1g4.4g0g
Paprika, punainen12g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Salottisipuli (raaka) (-), annos 100g15g11kcal0.4g2.5g0g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g322kcal21.8g21.6g15.2g6.2g
Valittu annoskoko156g161kcal10.9g10.8g7.6g3.1g
Annoskoko puolitettuna78g80kcal5.5g5.4g3.8g1.6g
Arvot/100g100g103kcal7g6.9g4.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254057