Kukkakaali/parsakaaligratiini

Paloittele ja esikeitä kaalit, ehkä 10-15 min. Tee bechamel -kastike kermasta, voista ja vehnäjauhoista, kiehauta niin että sakenee, lisää tähän juusto.

Kaada kastike ja kaalit uunivuokaan ja paista 200 C noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 232 grammaa

Linda101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali, keitetty, suolaa 77g18kcal1.4g1.7g0.2g1.8g
Parsakaali, keitetty, suolaa 48g17kcal2.2g0.9g0.1g1.2g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g24g29kcal0.8g0.9g2.4g0g
Voi 1g7kcal0g0g0.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.4g4.9kcal0.1g1g0g0.1g
Mozzarella juustoraaste, valio4.8g14kcal1.2g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g179kcal11.4g9g9g6.2g
Valittu annoskoko156g90kcal5.7g4.5g4.5g3.1g
Annoskoko puolitettuna78g45kcal2.9g2.3g2.3g1.6g
Arvot/100g100g57kcal3.6g2.9g2.9g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255053