Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu28g35kcal3g0.1g2.5g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.6g0kcal0g0g0g0g
Voi 20g147kcal0.2g0.1g16.5g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g20g12kcal2.8g0.6g12.2g0g
Leivinjauhe 3g5.4kcal0.2g1.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3g11kcal0.1g2.4g0.1g0g
Porkkanaraaste 200g41g11kcal0.2g2.2g0.1g1g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton41g65kcal3.3g1.6g5.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g574kcal19.6g16.4g73.4g2g
Valittu annoskoko156g287kcal9.8g8.2g36.7g1g
Annoskoko puolitettuna78g144kcal4.9g4.1g18.4g0.5g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.3g23.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749