Jogurttijäätelö hillolla

1.Vatkaa sokerit ja keltuaiset.

2.Vatkaa kerma toisessa kulhossa.

3.Yhdistä vaahdot ja Bulgarian jogurtti.

4.Laita vaahto pakastusrasiaan, pyörittele hilloa joukkoon.

5.Pakasta ainakin 4h.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 99 grammaa

Titta43
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kuohukerma,valio,2dl8.2g28kcal0.2g0.2g2.9g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)79g48kcal2.7g3.6g2.8g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g16g10kcal0.6g0g4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Tomusokeri 1dl=60g12g48kcal0g11.9g0g0g
Mansikkahillo 40g90kcal0.2g21.4g0g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g457kcal7.4g77.4g19.4g0.8g
Valittu annoskoko156g229kcal3.7g38.7g9.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g114kcal1.9g19.4g4.9g0.2g
Arvot/100g100g146kcal2.4g24.8g6.2g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256958