Maisan karppipitsa

Sekoita rahka, munat ja jauhot (vehnälese on mainittu aineksissa alimpana, älä unohda).

Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille.

Ripottele puolet juustoraasteesta päälle.

Paista uunissa vaalean ruskeaksi.

Lisää täytteet ja loput juustoraasteesta.

Paista, kunnes juusto on saanut väriä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 133 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 16g23kcal2g0g1.7g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 3.5g11kcal0.3g2g0.1g0.5g
Leivinjauhe 0.7g1.3kcal0g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vehnälese 1.8g4kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki37g21kcal3.1g1.8g0.1g0g
Emmental juustoraaste valio22g86kcal6.4g0g6.6g0g
Purjosipuli 5.9g1.3kcal0.1g0.1g0g0.1g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 15g25kcal4.2g0g0.9g0g
Broilerifilee, uunissa 10g14kcal2.9g0g0.2g0g
Herne-maissi-paprika Apetit (200g)29g21kcal1.2g3.5g0.2g0g
Banaani, kuorittu 10g9kcal0.1g1.9g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g433kcal41.2g20.2g19.8g3.2g
Valittu annoskoko156g217kcal20.6g10.1g9.9g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g108kcal10.3g5.1g5g0.8g
Arvot/100g100g139kcal13.2g6.5g6.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=257687