Kaalisalaatti

Raasta tai pilko pieneksi kaali, sipuli, paprika, (poulikas kurkkua), valkosipuli.

Sekoita.

Keitä liemi: aineet kattilaan n. 2 min.
Kaada kaalin päälle.

Peitä ja laita kevyt paino vuorokaudeksi.

Suositellaan syötäväksi usein.

Säilyy viikon.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1715 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keräkaali, 100g91g22kcal1.1g3.1g0.2g1.9g
Sipuli (kuorittu)9g2.5kcal0.1g0.4g0g0.2g
Paprika, punainen14g3.5kcal0.1g0.6g0.1g0.3g
Kurkku 18g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 1.8g2kcal0.1g0.3g0g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)14g2.7kcal0g0.9g0g0g
Oliiviöljy 8.2g73kcal0g0g8.2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g214kcal3g11.2g17g5g
Valittu annoskoko156g107kcal1.5g5.6g8.5g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g54kcal0.8g2.8g4.3g1.3g
Arvot/100g100g69kcal1g3.6g5.4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260730