Kermainen makkarakeitto

1. Kuori perunat, kuutioi ja laita porisemaan 8 desiin vettä.

Muista pitää kansi päällä ettei vesi haihdu!
2. Mausta
3. Kun perunat alkavat olemaan kypsiä, lisää keittojuurekset (5-10 min )
4. Kuutioi sillävälin makkarat ja heitä joukkoon
5. Lopuksi lisää ruokakermaa, hieman jauhelihamaustetta, ketsuppia ja sinappia /antaa väriä ja hyvää makua
6. Smetanaa voi lisätä suoraan kattilaan tai pieni nökäre keittolautaselle keiton päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 727 grammaa

Nikkel77
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 43g33kcal0.8g6.7g0.1g0.4g
KEITTOJUURES Apetit pakaste22g5.6kcal0.2g1g0.1g0.5g
Hk, sininen lenkki 580g31g72kcal3.1g2g5.6g0.1g
Mustapippuri 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi (1kuutio)vähäsuol. ja rasvainen0.6g1.7kcal0g0.3g0g0g
Persilja 0.1g0kcal0g0g0g0g
Smetana, Valio, hyla5.4g21kcal0.1g0.1g2.3g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)11g17kcal0.3g0.3g1.6g0g
Vesi, vesijohtovesi 43g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.3g0kcal0g0g0g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl0.3g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g301kcal9g20.8g19.4g2g
Valittu annoskoko156g150kcal4.5g10.4g9.7g1g
Annoskoko puolitettuna78g75kcal2.3g5.2g4.9g0.5g
Arvot/100g100g96kcal2.9g6.6g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261050