Karppaajan pekonimunakas

Kuori iso sipuli ja pilko pieneksi.

Laita voita pannuun n. ruokalusikallinen, ruskista pekonit ja kuullota sipuli.

Lisää neljä kananmunaa ja vajaa puoli purkkia ranskankermaa, sekoita ainekset keskenään.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g2g0.1g0.7g
Voi (perinteinen meijerivoi)6.1g44kcal0g0g4.9g0g
Kananmuna, paistettu 61g123kcal7.8g0.2g10.2g0g
Pekoni rasvainen 22g83kcal2.7g0g8.2g0g
Ranskankerma Valio26g74kcal0.7g0.9g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g670kcal23.4g6.2g61.6g1.4g
Valittu annoskoko156g335kcal11.7g3.1g30.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna78g168kcal5.9g1.6g15.4g0.4g
Arvot/100g100g215kcal7.5g2g19.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261240