Punajuuri-sillikaviaari

Huuhtele sillifileet ja valuta hyvin.

Kuori ja hienonna kananmunat ja sipuli.

Hienonna sillifileet ja etikkapunajuuret pieniksi paloiksi.

Kääntele ainekset sekaisin muna- ja sipulihakkeluksen kanssa.

Sekoita smetana, ranskankerma, tilli, sinappi ja mausteet.

Sekoita smetanaseos silliseokseen.

Anna maustua viileässä vähintään tunti ennen tarjoilua.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 618 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Matjessillifileet, pirkka38g95kcal4.2g6.1g6.1g0g
Kanamuna kuoreton, annos 100g30g43kcal3.8g0.1g3.1g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.4kcal0.2g0.6g0g0.2g
Etikkapunajuuri 13g4.5kcal0.1g0.8g0g0.2g
Smetana (vähälaktoosinen) (Rainbow), annos 60g30g100kcal0.6g0.8g10.6g0g
Ranskankerma, Milbona25g74kcal0.6g0.8g7.6g0g
Tilli, tuore 1.9g0.6kcal0.1g0g0g0g
Sinappi 4g5.3kcal0.2g0.6g0.2g0.1g
Sokeri 1g4.1kcal0g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g659kcal19.6g21.6g55.2g1g
Valittu annoskoko156g330kcal9.8g10.8g27.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g165kcal4.9g5.4g13.8g0.3g
Arvot/100g100g211kcal6.3g6.9g17.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=261388