Karppi pata

Paista jauheliha ja mausta.

Kun jauheliha on paistunut lisää ruokakerma ja broilerin fileesuikaleet ja kebab lastut.

Sekoittele välillä ja anna paistua 10-15 minuuttia välillä maistaen niin kun maku on kohillaan niin valmista on :D

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1450 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 43g95kcal7.5g0g7.3g0g
Broilerin fileesuikaleet (Portti), annos 250g27g30kcal4.6g0.3g1.1g0.2g
Kebablastut, Järvi-Suomen Portti 3x100g32g70kcal5.8g0.6g5.2g0.1g
Ruokakerma kevyt (Flora), annos 250g54g46kcal0.5g2.4g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g481kcal36.8g6.6g34.8g0.6g
Valittu annoskoko156g240kcal18.4g3.3g17.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna78g120kcal9.2g1.7g8.7g0.2g
Arvot/100g100g154kcal11.8g2.1g11.1g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262206