Appelsiini valkosuklaapalat

Aluksi murskaa tehosekoittimessa muut aineet lukuunottamatta kaakaovoita.

Painele pohjan ainekset esim.

silikonisiin muffinssivuokiin ohuesti noin sentin kerros.

Sulata kaakaovoi vesihauteessa ja lisää kokonaisen appelsiinin raastettu kuori ja esim.

yksi halkaistu vaniljatanko mausteeksi.

Kaada juokseva kaakaovoi seos ohuelti muffinssivuokiin ja laita kylmään muutamaksi tunniksi mielellään yön yli. Nam!

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 35 grammaa

Mammamia74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cashewpähkinä 64g366kcal12.8g12g29.6g2.2g
Taateli, kivetön, kuivattu, 250 g32g92kcal1.1g21.7g0.1g2.7g
Kookosöljy, rkl (Biona), annos 14g3.7g32kcal0g0g3.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g1.1g4.3kcal0g1.1g0g0g
Kaakaovoi cocovi (Cocovi), annos 40g40g232kcal0g0g39.9g0g
Hunaja 16g53kcal0.1g12.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g1556kcal28g95.4g146.6g9.8g
Valittu annoskoko156g778kcal14g47.7g73.3g4.9g
Annoskoko puolitettuna78g389kcal7g23.9g36.7g2.5g
Arvot/100g100g498kcal9g30.5g46.9g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=262864