BATAATTIPARSAKEITTO 2

- Lisää veteen 1 liha- tai kasvisliemikuutio
- keitä bataatti, purjo ja parsa kypsäksi.

- kaada suurin osa keitinliemestä toiseen astiaan myöhempää käyttö varten
- soseuta kasvikset ja lisää lientä niin että soseesta tulee keittoa.

- Lisää creme bonjour ja sitruunan mehu
- mausta pippurilla ja suolalla

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 405 grammaa

Gauisus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Bataatti, keitetty, kuorittu27g18kcal0.5g3.8g0g0.7g
Parsakaali, keitetty, suolaa 35g12kcal1.6g0.7g0.1g0.9g
Vesi, vesijohtovesi 77g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 1.3g0.3kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g16g45kcal3.1g0g3.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g150kcal10.4g9g7.2g3.2g
Valittu annoskoko156g75kcal5.2g4.5g3.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna78g38kcal2.6g2.3g1.8g0.8g
Arvot/100g100g48kcal3.3g2.9g2.3g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263583