Rasvattomaan piirakkapohjaan - jauhelihatäyte

Paista jauheliha, lisää sipuli, suola ja makusi mukaan muut mausteet.

Sekoita kermaviili ja munat keskenään.

Levitä jauheliha piirakkapohjalle, päälle kermaviili-munaseos.

Lisää päälle vielä juustoraaste.

Paista 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 101 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha78g129kcal14.8g0g7.8g0g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 39g25kcal1.2g1.9g1.4g0g
Kananmuna 50g(kpl)19g25kcal2.1g0.1g1.7g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste Arla Magre 17%10g27kcal2.8g0.2g1.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g416kcal42g5.4g25g0.4g
Valittu annoskoko156g208kcal21g2.7g12.5g0.2g
Annoskoko puolitettuna78g104kcal10.5g1.4g6.3g0.1g
Arvot/100g100g133kcal13.4g1.7g8g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263722