Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g65g241kcal2.9g20.2g16.3g2.4g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g26g29kcal6g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)8.1g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g33g46kcal2.5g3.9g2.3g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)24g4.9kcal0.1g0.9g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g644kcal23.2g50.8g38.4g5g
Valittu annoskoko156g322kcal11.6g25.4g19.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna78g161kcal5.8g12.7g9.6g1.3g
Arvot/100g100g206kcal7.4g16.3g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822