Mainio makkarakastike

Kuutio makkara.

Ruskista öljyssä.

Ripottele päälle vehnäjauhot, sekoita ja lisää tomaattimurska ja vesi.

Anna kiehua hiljalleen 5 minuuttia.

Lisää hillosipulit.

Mauta sinapilla, pippurilla ja suolalla.

Tarjoa keitettyjen perunoiden tai muusin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 324 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
X-tra uunilenkki (Inex), annos 100g48g106kcal5.3g4.3g7.7g0.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.8g16kcal0g0g1.8g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.2g4.1kcal0.1g0.8g0g0g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g60g21kcal1g4.2g0.1g0.8g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 8.4g4.1kcal0.1g0.8g0g0.1g
Suolapähkinä 0.2g1.4kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g306kcal13.2g20.2g19.4g2g
Valittu annoskoko156g153kcal6.6g10.1g9.7g1g
Annoskoko puolitettuna78g77kcal3.3g5.1g4.9g0.5g
Arvot/100g100g98kcal4.2g6.5g6.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264125