Opiskelijan pannari

Vatkaa munat, sekoita muut aineet joukkoon: litra maitoa, lusikallinen suolaa ja 5 dl vehnäjauhoja.

Anna taikinan olla 10 min 'kypsymässä'.

Laita uunipellille 25 g voita 225 asteiseen uuniin.

Kun voi on sulanut ja 10 min taikina seisonut, kaada taikina uunipellille voin päälle ja paista uunissa n 30 min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 98 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 99g63kcal3g4.8g3.5g0g
Vehnäjauhot, puolikarkea, Pouta32g116kcal4.2g22.6g0.7g1.1g
Voi 2.5g18kcal0g0g2g0g
Suola, annos 3g0.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 22g31kcal2.7g0.1g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g456kcal19.8g55g16.8g2.2g
Valittu annoskoko156g228kcal9.9g27.5g8.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g114kcal5g13.8g4.2g0.6g
Arvot/100g100g146kcal6.3g17.6g5.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264356