Raparerikeitto

Keitä raparerin palaset pehmeiksi.

Lisää sokeri.

Sekoita 1/2 dl kylmää vettä ja perunajauhot.

Lisää seos norona keittoon koko ajan sekoittaen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1355 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi115g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 10g40kcal0g9.8g0g0g
Raparperi 28g9kcal0.2g1.5g0g0.4g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 3.5g12kcal0g2.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g121kcal0.4g28.2g0g0.8g
Valittu annoskoko156g61kcal0.2g14.1g0g0.4g
Annoskoko puolitettuna78g30kcal0.1g7.1g0g0.2g
Arvot/100g100g39kcal0.1g9g0g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264516