Manteli-rahkakakku(karppaaja-lehti)

Siivilöi rahka esim.

kahvinsuodattimen läpi jotta osa nesteestä poistuu.

Vatkaa kerma kevyesti ja sekoita rahka, munat ja mantelillastut.

Kaada seos uunivuokaan ja paista 50-60 min uunin keskiosassa kunnes kakku hyytynyt ja saanut hiukan väriä.

Tarjoile kermavaahdon ja marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 145 grammaa

Sarkkue
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, pehmeä rasvaton 0,3% (Valio), annos 250g45g27kcal4.5g1.9g0.1g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 54g178kcal1.1g1.6g18.9g0g
Kananmuna kuoreton 40g56kcal4.9g0.1g4g0g
Mantelilastu (A la meira)18g108kcal4.3g1.2g9.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g738kcal29.6g9.6g65.4g0g
Valittu annoskoko156g369kcal14.8g4.8g32.7g0g
Annoskoko puolitettuna78g185kcal7.4g2.4g16.4g0g
Arvot/100g100g236kcal9.5g3.1g20.9g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266231