Porkkanainen jauhelihakastike

Raasta kuoritut porkkanat ja pilko sipuli.

Ruskista jauheliha.

Lisää porkkanaraaste ja sipuli.

Anna niiden kuullottua.

Kaada pannulle pastakastike.

Huuhdo purkki vedellä ja lisää pannulle.

Lisää suola.

Kuutio tomaatit.

Lisää tomaatit ja ruokakerma.

Kuumenna ja koristele persiljalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 393 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha40g66kcal7.5g0g4g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g20g5.6kcal0.1g1.2g0g0.5g
Sipuli (kuorittu)5g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Pastakastike toscana (Rainbow), annos 420g42g23kcal0.6g2.7g1g0g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g20g4kcal0.1g0.8g0.1g0.3g
Creme bonjour ruokakerma pippuri (Unilever finland oy), annos 100g20g34kcal0.5g1.2g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g267kcal17.8g12.2g16.2g1.8g
Valittu annoskoko156g134kcal8.9g6.1g8.1g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g67kcal4.5g3.1g4.1g0.5g
Arvot/100g100g86kcal5.7g3.9g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266348