Kylmäsavulohi-katkarapupiirakka

Sulata taikina ohjeen mukaan ja painele uunivuokaan.

Pilko sipuli, leikkaa lohi ja tilli pieneksi silpuksi.

Sekoita kaikki ainekeset samassa kulhossa keskenään ja kaada pohjan päälle.

Paista 200 asteessa noin 35-45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 115 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g45g168kcal2g14g11.3g1.7g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kylmäsavulohiviipaleet (Chipsters), annos 150g17g33kcal3.2g0g2.2g0g
Katkarapu 20g14kcal2.9g0g0.2g0g
Kananmuna kuorineen punnittu20g26kcal2.2g0.1g1.8g0g
Maito, Kevyt23g10kcal0.7g1.1g0.3g0g
Kuohukerma,valio,2dl11g39kcal0.2g0.3g4g0g
Juustoraaste, x-tra, 23% rasvaa11g34kcal2.6g0g2.6g0g
Tilli, tuore 2.3g0.7kcal0.1g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g650kcal28g31.6g44.8g3.6g
Valittu annoskoko156g325kcal14g15.8g22.4g1.8g
Annoskoko puolitettuna78g163kcal7g7.9g11.2g0.9g
Arvot/100g100g208kcal9g10.1g14.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266415