Lohipiirakka (karppi)

Sekoita mantelijauhot, leseet ja suola.

Nypi pehmennyt voi kuiva-aineiden sekaan.

Lisää valkuainen ja sekoita tasaiseksi.

Levitä leivinpaperin päälle piirakkavuokaan (n. 30 cm halkaisija).

Esikypsennä uunissa 175-200 asteessa, kunnes pinta saa ruskeaa väriä.

Jäähdytä hieman.

Sekoita täyteen ainekset kulhossa ja levitä jäähtyneen pohjan päälle.

Uuniin n. 225 asteeseen kunnes pinta on reilusti ruskea ja täytteet kypsyneet.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 275 grammaa

Mauri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Mauste sallinen), annos 10g17g99kcal3.7g3.4g8.6g0g
Leseseos (3 viljan)5g13kcal0.8g1.7g0.3g1.5g
Voi 7.1g52kcal0.1g0g5.8g0g
Valkuainen (100g)5.7g2.4kcal0.6g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Lohifilee 57g111kcal10.6g0g7.7g0g
Sipuli (kuorittu)7.1g1.9kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g11g2.2kcal0.1g0.4g0g0.1g
Kananmuna kuoreton 16g22kcal2g0g1.6g0g
Valio creme fraiche hyla 150 g21g60kcal0.5g0.7g6g0g
Mozzarella juustoraaste Euroshopper10g29kcal2.6g0g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g783kcal42.2g13.2g64.2g3.4g
Valittu annoskoko156g391kcal21.1g6.6g32.1g1.7g
Annoskoko puolitettuna78g196kcal10.6g3.3g16.1g0.9g
Arvot/100g100g251kcal13.5g4.2g20.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267179