Hernekeitto kalkkunasta

Liota herneet (puoli pussia) yön yli ja keitä niitä 2h liotusvedessä.

Lisää pikottu sipuli, kasvisliemikuutio, ja mausteeksi meiramia ja mustapippuria maun mukaan.

Suikaloi kalkkuna ja lisää keittoon loppuvaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 26g18kcal1.3g2.4g0.1g0.8g
Kasvisliemikuutio 1.5g4.7kcal0.1g0.2g0.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 103g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Kalkkunan fileerulla (maustamaton) (Rainbow), annos 100g21g16kcal3.3g0.3g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g81kcal9.6g6.6g1.2g2.2g
Valittu annoskoko156g40kcal4.8g3.3g0.6g1.1g
Annoskoko puolitettuna78g20kcal2.4g1.7g0.3g0.6g
Arvot/100g100g26kcal3.1g2.1g0.4g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=267234