Kesäkurpitsa-purjo- kiinakaali-tomaattikeitto

Kuori ja lohko porkkanat, ja puhdista ja lohko sipulit veteen kattilaan.

Kesäkurpitsan laitan pestynä kuorineen.

Keitä kunnes pehmenevät.

Soseuta sauvasekoittimella.

Lisää joukkoon tomaattimurska (tavallinen tomaattimurskakin käy, ei tarvi olla yrtti-, koska yrttimausteita voi laittaa oman maun mukaan).

Ei paha jos laittaa pakkauksen vaikka 4 % ruokakermaa pehementämään makua!

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 248 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 25g4.5kcal0.1g0.6g0.1g0.2g
Purjosipuli16g3kcal0.3g0.4g0g0.3g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g23g8.2kcal0.2g1.6g0.1g0.3g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Ruokakerma Valio 4% K&P16g10kcal0.2g0.7g0.6g0.1g
Kiinankaali 13g2.5kcal0.2g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g57kcal2g7.4g1.6g2g
Valittu annoskoko156g28kcal1g3.7g0.8g1g
Annoskoko puolitettuna78g14kcal0.5g1.9g0.4g0.5g
Arvot/100g100g18kcal0.6g2.4g0.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268441