Karppaajan pannari

Erottele valkuaiset ja keltuaiset.

Sekoita keskenään keltuainen, rahka ja psyllium ja suola.

Vatkaa hieman valkuaisia ja lisää joukkoon.

Paista voissa kauniin ruskeaksi molemminpuolin.

Annoksen voi halutessaan tarjoilla joko juustojen kanssa kuten valko tai sinihomejuston tai makeana marjojen kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 239 grammaa

Marim68
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kanamuna (Kieku vapaiden kanojen munia), annos 55g72g122kcal10.8g0g8.6g0g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 65g39kcal6.4g2g0.3g0g
Psylliumjauhe 85% kuitua (Finax), annos 11.1g10g1kcal0.1g0g0.1g8.3g
Voi 9g66kcal0.1g0g7.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g457kcal34.8g4g32.8g16.6g
Valittu annoskoko156g229kcal17.4g2g16.4g8.3g
Annoskoko puolitettuna78g114kcal8.7g1g8.2g4.2g
Arvot/100g100g146kcal11.1g1.3g10.5g5.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268609