Pasta Bolognese naudan jauhelihasta

Ruskista jauheliha ja pilkottu sipuli öljyssä.

Mausta jauhelihamausteella/pippurilla.

Lisää pannulle tilkka vettä ja kasvisliemi kuutio, paseerattu tomaatti ja lopuksi ruokakerma.

Anna hautua hetki kannen alla.

Keitä pasta runsaassa vedessä.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 237 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha41g68kcal7.8g0g4.1g0g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Rypsiöljy 1.6g15kcal0g0g1.6g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Paseerattu tomaatti rainbow33g12kcal0.3g2.3g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl17g14kcal0.2g0.7g1.2g0g
Kasvisliemikuutio 1.8g5.5kcal0.2g0.2g0.4g0g
Täysjyvä Fusilli (Rainbow), annos 100g49g166kcal6.4g33.6g0.7g3.2g
Mustapippuri 0.3g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g567kcal30g74.8g16.4g7g
Valittu annoskoko156g284kcal15g37.4g8.2g3.5g
Annoskoko puolitettuna78g142kcal7.5g18.7g4.1g1.8g
Arvot/100g100g182kcal9.6g23.9g5.2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270145