Torremolinoksen kalavuoka

Torremolinoksen kalavuoka
(4 annosta)

400 g kirjolohifileetä

ripaus sitruunapippuria

I sipuli

I punainen paprika

I maustekurkku

4 dl kalalientä

n. I50 g sulatejuustoa

I dl kermaa

I dl tillisilppua

I rkl sitruunamehua

I tl rosepippuria

I - 2 tl yrttisekoitusta, esim.

Provencen yrttejä

ripaus mustapippuria

Leikkaa kala nahattomiksi suikaleiksi ja laita suikaleet voideltuun uunivuokaan.

Mausta sitruunapippurilla.

Kuori ja hienonna sipuli sekä kuutioi paprika ja maustekurkku.

Levitä kasvikset kalan päälle.

Kuumenna kalaliemi ja laita sulatejuusto liemeen nokareina.

Kuumenna sekoittaen, kunnes juusto sulaa.

Sekoita mausteet kermaan ja yhdistä seos kalaliemen kanssa.

Kaada vuokaan.

Kypsennä 175-asteisessa uunissa noin 20-30 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Topiax2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kirjolohifilee 41g68kcal6.9g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)5.7g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika punainen 21g6kcal0.2g0.9g0.1g0.4g
Maustekurkku21g3.4kcal0.1g0.6g0g0.4g
Kalaliemi laimennettu 41g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 16g46kcal2.9g0.4g3.7g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g38kcal0.2g0.3g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g328kcal20.8g5.2g24.8g1.8g
Valittu annoskoko156g164kcal10.4g2.6g12.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna78g82kcal5.2g1.3g6.2g0.5g
Arvot/100g100g105kcal6.7g1.7g7.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270195