Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 28g3.6kcal0.3g0.3g0.1g0.3g
Luumutomaatti pirkka, 83g19g3.7kcal0.1g0.7g0.1g1.1g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kurkku 19g2kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g34g65kcal8.6g0g3.4g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g25g15kcal0.1g3.8g0g0.4g
Kananmuna, keitetty 20g29kcal2.6g0.1g2.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g244kcal23.8g11.4g11.4g4.2g
Valittu annoskoko156g122kcal11.9g5.7g5.7g2.1g
Annoskoko puolitettuna78g61kcal6g2.9g2.9g1.1g
Arvot/100g100g78kcal7.6g3.6g3.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340