Janskun Perusletut

20gmantelijauhoja = 0,5dl

Yhdistä jauhot, munat, vesi ja suola ja makeutusaine haluttaessa tehosekoittimeen..

Lämmitä öljytty pannu.

Kun öljy on tulikuumaa lisää taikinaa ja paista ohuesti molemmin puolin

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Svarjan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mantelijauhe (Meira), annos 80g22g132kcal5.3g1.4g11.8g0g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)60g84kcal6.7g0.2g6.3g0g
Vesi55g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy rainbow16g148kcal0g0g16.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g727kcal24g3.2g69g0g
Valittu annoskoko156g364kcal12g1.6g34.5g0g
Annoskoko puolitettuna78g182kcal6g0.8g17.3g0g
Arvot/100g100g233kcal7.7g1g22.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270703