Porkkana parsa sosekeitto (Hajdu)

Kuori ja pilko porkkanat paloittele, lisää vesi ja kasvisliemikuutio.

Keitä melkein kypsäksi ja lisää parsa sekä mausteita oman mielen mukaan.

Soseuta keitin veteen sauvasekottimella, lisää ruokakerma ja juusto anna kiehua vielä hetki kunnes juusto on sulanut kokonaan.

Muista hämmentää tässä vaiheessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 364 grammaa

Hajdu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi54g0kcal0g0g0g0g
Parsakaali, 100 g, 1,5 dl38g12kcal1.8g0.7g0.1g0.6g
Porkkana 31g10kcal0.2g1.7g0.1g0.8g
Sulatejuusto,koskenlaskija,valio14g40kcal2.7g0g3.1g0g
Kasvisliemikuutio (Maggi), annos 10g0.7g1.7kcal0g0.2g0.1g0g
Kevyt & paksu ruokakerma 4% (Flora)18g11kcal0.2g0.8g0.7g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g148kcal9.8g6.8g8.2g3g
Valittu annoskoko156g74kcal4.9g3.4g4.1g1.5g
Annoskoko puolitettuna78g37kcal2.5g1.7g2.1g0.8g
Arvot/100g100g48kcal3.1g2.2g2.6g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270773