Lanttulaatikko

Sekoita ainekset kulhossa.

Makeutusaineena voi käyttää mitä haluaa, kaapista ei nyt löytynyt muuta kuin koivusokeria mutta esim.

stevia sopisi oikein mainiosti!
Voitele uunivuoka, kaada tasainen seos vuokaan ja paista uunin keskitasossa 200 asteessa noin tunti.

Miedommalla lämmöllä pidemmät paistoajat.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Tilli75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttusose kålrotspure se (Kasvisgalleria), annos 1000g105g28kcal0.9g5.2g0g1.8g
Kuohukerma, arla/ingman (Arla/ingman), annos 200g11g36kcal0.2g0.3g3.7g0g
Kevytmaito, rasvaa 1,5 %, d-vitamiinia 1 ug 11g4.8kcal0.3g0.5g0.2g0g
Vesi11g0kcal0g0g0g0g
Xylitol koivusokeri (Now foods), annos 4g3.1g7.9kcal0g3.1g0g0g
Voi 10g72kcal0.1g0g8.1g0g
Kananmuna, annos 65g6.8g8.6kcal0.7g0g0.6g0g
Valkopippuri 0.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g316kcal4.4g18.4g25.2g3.8g
Valittu annoskoko156g158kcal2.2g9.2g12.6g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g79kcal1.1g4.6g6.3g1g
Arvot/100g100g101kcal1.4g5.9g8.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271011