Possupata

Ruskista padassa pekoni ja sipuli.

Lisää oliiviöly ja kuutioitu possun file ja kääntele padassa kunnes saavat väriä.

Lisää kasvikset ja mausta maun mukaan.

Juustokumina, curry ja chili antavat itämaista sävyä.

Lisää vettä ja hauduta uunissa kunnes kaikki on pehmeää.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 360 grammaa

Saramago
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan ulkofilee, vähärasvainen, annos 150g43g54kcal9.1g0g2g0g
Pekoni (Dulano)10g26kcal1.8g0.3g1.9g0g
Oliiviöljy 1.4g13kcal0g0g1.4g0g
Porkkana 11g3.5kcal0.1g0.6g0g0.3g
Palsternakka 29g18kcal0.1g3.4g0.1g1.3g
Selleri, annos 50g11g1.5kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika punainen 3.6g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi36g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 11g3.3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g242kcal22.6g10.6g10.8g3.8g
Valittu annoskoko156g121kcal11.3g5.3g5.4g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g60kcal5.7g2.7g2.7g1g
Arvot/100g100g77kcal7.2g3.4g3.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271067