Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g43g47kcal7.7g0.8g1.4g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g28g7.1kcal0.4g1.2g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)8.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Valkosipuli 8.5g9kcal0.7g1.4g0.1g0.2g
Rypsiöljy 2.1g19kcal0g0g2.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 1.1g3.5kcal0.1g0.2g0.3g0g
Suolapähkinä 0.4g2.5kcal0.1g0g0.2g0g
Mustapippuri 0.4g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g43g57kcal2.5g10.4g0.6g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g298kcal23.2g29.2g9.6g3.8g
Valittu annoskoko156g149kcal11.6g14.6g4.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna78g74kcal5.8g7.3g2.4g1g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.4g3.1g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612