Lesepuuro

Laita leseet turpoamaan 2dl:n vettä jo hyvissä ajoin.

Kaada ylimääräinen vesi pois.

Keitä puolukoita desissä vettä hetki ennen leseiden lisäämistä.

Keittele hyvän aikaa jos leseet ovat tuoreita, jos olet liotellut niin 10-15 min.
Laita suolaa ja lopuksi makeutusjauhe.

Soseuta tai syö sellaisenaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Sallukka80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruislese 5.9g16kcal0.9g1.5g0.3g2.3g
Vehnälese 4.7g11kcal0.6g0.7g0.2g1.8g
Pellavansiemenrouhe, Pellavainen5.9g17kcal1.8g0.1g1g1.8g
Puolukkasurvos sokeroimaton 59g23kcal0.3g4g0.3g1.5g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Hermesetas 40% kuitua (Hermesetas), annos 0.5g0.8g0kcal0g0g0g0g
Vesi78g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana313g133kcal7.2g12.6g3.6g14.8g
Valittu annoskoko156g67kcal3.6g6.3g1.8g7.4g
Annoskoko puolitettuna78g33kcal1.8g3.2g0.9g3.7g
Arvot/100g100g43kcal2.3g4g1.2g4.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271621