Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore17g1.7kcal0.2g0.1g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, 50g19g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0g
Kurkku 14g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli 13g3.9kcal0.2g0.6g0g0.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)27g48kcal6.1g0g2.1g0g
Kananmuna, keitetty 38g55kcal4.8g0.1g3.9g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g29g72kcal5.2g0.4g5.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g371kcal33.4g4.2g23.2g1g
Valittu annoskoko156g186kcal16.7g2.1g11.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna78g93kcal8.4g1.1g5.8g0.3g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.3g7.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804