Papupata

Kuumenna kasari.

Laita voi, öljy ja pekoni kasariin.

Kun paistaminen on lähtenyt käymään lisää kasariin sipuli ja valkosipuli.

Kuullota hetki.

Lisää kasariin pavut, sienet ja kerma.

Voit ohentaa paistosta vedellä.

Mausta mustapippurilla tai chilillä.

Pata paranee uudelleen lämmitettäessä.

Voidaan käyttää pääruokana sellaisenaan jolloin annoskoko on tuplat tai lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 122 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gogreen papumix tetra (Gogreen), annos 230g49g47kcal3.4g7.4g0.5g3.9g
Pekonisuikaleet (Rainbow), annos 200g43g146kcal6g0g13.3g0g
Sienikuutiot (Sauvonsäilyke), annos 160g34g6.8kcal0.9g0.4g0.2g0g
Sipuli (kuorittu)13g3.5kcal0.2g0.6g0g0.2g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g4.3g4.5kcal0.3g0.7g0g0.1g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 11g35kcal0.2g0.3g3.7g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.1g7.8kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g520kcal22g18.8g39.4g8.4g
Valittu annoskoko156g260kcal11g9.4g19.7g4.2g
Annoskoko puolitettuna78g130kcal5.5g4.7g9.9g2.1g
Arvot/100g100g166kcal7g6g12.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272701